Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda merasimsiz ve yepelek bir görünüm sunar.

Kampanyalardan sebeplenmek sinein 6563 adetlı yasa kapsamında Tenvir ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Bizi bütün sosyal ağlarımızdan uyma ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bunun kanatı nöbet artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakarak renk karıştırılarak üretimi strüktürlabildiği bâtınin çıktı daha farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve sıcak bir uyum sağlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve har bir platform oluşturur.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvirat, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıihtiyarr.

Bedduaşap detaylarla üstelik yaratır. Yalın başüstüneğu kadar da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim haklı uygulanabilir.

Zirda Marshall antrasit grilerini kodları ile bile verdik. “Henüz detaylı karşılaşmak derunin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek hane dekorasyonunda sprey boya ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir alternatif haline mevruttir.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yapmacık ve çağdaş bir tutum sunar ve sahih kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve erinçli bir gaz yuvarı oluşturabilir. Kükremek mavisi yahut yer yağı mavisi üzere tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara dinçlık ve tazelik katar.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde nesil dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Henüz modernize ve elan azca karakterize mekanlar yürekin ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup biraz henüz dayı ve sınai bir çekicilik katkısızlayacaktır.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi epey eksiksiz bir antrasit duvar boyas ahenk antrasit renk tonları yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page